HARZÉ - Vestiging Herentals

Certificaten milieu en veiligheid

Om de toekomst voor onze volgende generaties te garanderen, is Vanhees Metalen dagdagelijks bezig met het duurzaam en milieuvriendelijk behandelen en verwerken van deze afvalstromen. Om onze milieu-impact en ecologische voetafdruk te verkleinen, doet Vanhees Metalen er alles aan om het verwerkingsproces zo duurzaam mogelijk te maken. Zo wekken wij onze stroom op via 1500 zonnepanelen, zuiveren wij ons afvalwater in onze eigen waterzuiveringsinstallatie met zandfiltratie en doen wij actief aan stofbeheersing op onze werf. Op deze manier dragen wij ons steentje bij tot een aangenamere leefwereld.

Download onze beleidsverklaringOnze certificaten


milieu en veiligheid

ISO-CERTIFICATEN

Door de ISO 14001 en ISO 9001-certificaten te onderschrijven, verbeteren we steeds onze milieuprestaties en voldoen we aan de strengste milieu-en kwaliteitseisen. Daarnaast beschikt Vanhees Metalen ook over een VIHB-nummer, wat transport in Nederland mogelijk maakt.


milieu en veiligheid

VCA CERTIFICAAT

Door het behalen van het VCA-certificaat garanderen wij steeds veilig werk in een veilige werkomgeving.


milieu en veiligheid

VALIPAC CERTIFICAAT

Door het behalen van het Valipac-certificaat is Vanhees Metalen erkend als operator voor Valipac. Hierdoor komt u, als klant van Vanhees Metalen, in aanmerking voor het ontvangen van een premie indien u uw metalen, bedrijfsmatig verpakkingsafval sorteert en laat recycleren. Alle info over de Valipac-premies via deze QR-code of via de Valipac folder.


milieu en veiligheid


“De ijzersterke schakel tussen oud en nieuw”